Partners

Park ter Waerden on tour

 

Harry Erkens, wethouder van Sportzaken in de gemeente Landgraaf en Erik Verberkt ,voorzitter Beheerstichting Park ter Waerden, samen on tour met als doel om de realisatie en toekomstige ontwikkelingen van Park ter Waerden toe te lichten aan geïnteresseerden.

 

Foto: Opendag 2013 (links) Harry Erkens, (rechts) Erik Verberkt

 

Op verzoek van het Huis voor de Sport zijn op het provinciale Congres Sport & Ruimte een tweetal workshops verzorgd. Deelnemers aan deze workshops waren  wethouders en beleidsmakers van gemeentes in Limburg, beleidsmakers van de provincie Limburg, vertegenwoordigers van sportbonden, hogescholen en re-integratie instellingen. De workshops hadden een interactief karakter waardoor niet alleen informatie is verstrekt maar ook verkregen. In een speciaal magazine wordt vanuit het Huis voor de Sport extra aandacht besteed aan dit congres.

 

Begin 2014 krijgt de ‘on tour’ een vervolg. In Den Bosch wordt op verzoek van de Vereniging Sport en Gemeente een presentatie verzorgd over Park ter Waerden tijdens de landelijke Kennisdag Sport en Gemeente.

 

We houden u op de hoogte!

 

> TERUG

© Park ter Waerden  |  Disclaimer